Alerjide Temiz İçerikli Ürün Kullanımının Önemi

Merhaba Sevgili anne☺️

Eğer buralara kadar geldiysen sen de güzel yavrun için en iyisini arıyorsun demektir. Hoşgeldin🥰 Eminim sana şimdiye kadar neler neler tavsiye etmişlerdir. Bana da bir çok ürün tavsiye ettiler. Uygun ürünleri bulana kadar harcadığım zamana mı üzüleyim çocuğuma fayda etmedikleri gibi zarar verdiklerine mi üzüleyim yoksa bir servet kadar harcadığım paralara mı bilemiyorum .. Çok şükür sonunda olayın özünü kavradım. Bu hiçte kolay olmadı ama sonunda oldu. Temiz ve Güvenli içerik kavramlarıyla tanıştım🙏 Öğrenmem kolay olmadı. İçerik bilgisi okumaktan ve araştırmaktan gözlerim bozulmuş olabilir. Bunu yapabilmek için illa kimyager olmak gerekmiyor inan. Evladın için en iyisini bulabilirsin. Neden temiz içerikli ürünler diyecek olursan.

Aslında sindirim sistemimizdeki enzimler asitler sayesinde çoğu zararlı madde bize zarar veremeden gidiyor. Ama cildimiz öyle değil🥹 Cildimizden emilen maddeler direkt kana karışıyor. Bu da bizi daha savunmasız hale getiriyor.  Vücudumuza aldığımız her toksin yani kimyasal vücudumuzda histamin senztezlenmesine sebeo oluyor. Yani vücudumuzdaki alerjik belirtilerin ortaya çıkmasına sebep olan madde. Bundan dolayı temiz içerikli ürünler kullanarak şikayetlerimiz son buldu diyebilirim💗

Bir de güvenli içerik kavramı var. Bir ürünün tamamen doğal olması o ürünü sizin için güvenli kılmaz. Doğada zararlı maddeler de var ne yazık ki. Ve doğal olsa bile o maddeye karşı alerjiniz varsa sizin için güvenli değildir.

Olayın özü temelde bu sevgili anne☺️ 

Şimdilik hoşçakal.. Diğer yazılarımda görüşmek üzere☺️💚

Yorumlar

Popüler Yayınlar